Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Notas de Prensa

NOTA DE PRENSA: El Palauet Casades obre les seves portes a la ciutadania amb motiu del ‘48h Open House Barcelona’

25/10/2019
La seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, que alberga una de les Biblioteques jurídiques privades més importants d’Europa, es podrà visitar demà dissabte, 26 d’octubre, de 15 a 19h
NOTA DE PRENSA: El Palauet Casades obre les seves portes a la ciutadania amb motiu del ‘48h Open House Barcelona’

Barcelona, 25 d’octubre de 2019. El Palauet Casades, seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) des de 1922, obre demà dissabte, 26 d’octubre, les seves portes a la ciutadania per tal de donar a conèixer aquest espai arquitectònic emblemàtic i eclèctic de finals del segle XIX, situat al cor de l’Eixample barceloní. Les visites es faran en grups reduïts, per ordre d’arribada, i durant l’horari de 15 a 19h.

Aquesta activitat s’emmarca dins la celebració de la iniciativa ‘48h Open House Barcelona’, una cita imprescindible per als amants de l'arquitectura.
El Palauet Casades és un palauet classicista de planta rectangular que s'organitza al voltant d’un pati central, cobert per una claraboia i format per columnes de marbre multicolors.

L’ampliació de l’edifici al carrer Roger de Llúria replica la façana original i relliga el conjunt amb una façana aixamfranada, lleugerament enretirada de la línia del carrer, que esdevé l’entrada principal. Està presidida, al coronament, per quatre escultures de cos sencer. El seu interior alberga la Biblioteca, que és una de les biblioteques jurídiques privades més importants d’Europa.

 

Contactos

    • Departamentos y Comisiones del ICAB 
    Comunicación (Prensa, Web y 'Món Jurídic')
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat