Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Curs e-learning sobre Arrendaments Urbans. Edició maig 2019

Curs e-learning sobre Arrendaments Urbans. Edició maig 2019
 • Dates From  06/05/2019  to  28/06/2019
 • Horari Formació on line
 • Lloc de celebració Aula virtual.
 • Organitzador ICAB
 • FORMACIÓ ON-LINE

  · Docència: Del 6 de maig al 28 de juny de 2019
  · Organitzador: Formació e-Learning ICAB
  · Horari: Durada 50 hores de treball per a l'estudiant
  · Consultors: Alejandro Fuentes-Lojo Lastres. Advocat.

  Curs exhaustiu i complet sobre la complexa matèria dels arrendaments urbans en tant que es tracten tant els aspectes de dret substantiu de la Llei especial d’Arrendaments Urbans (LAU), així com les especialitats en dret processal en matèria arrendaticia.

  El contingut del curs està actualitzat a les darreres novetats legislatives del RDL 7/2019, de 1 de març, de mesures urgents en matèria d’habitatge i lloguer i al RDL 5/20195/2019, de 5 de març, de mesures urgents per a millorar l’accés a l’habitatge, i a la darrera jurisprudència d’interès del Tribunal Suprem.

  El curs és de caire pràctic, defugin de disquisicions teòriques de la doctrina mès pròpies d’un fórum universitari, i centrat en la casuística dels tribunals en aquells aspectes que plantegen una major problemàtica práctica en el dia a dia de l’advocat que ha de lidiar amb aquesta temàtica.

  De la mà d’un dels grans experts en la matèria, l’alumne adquirirà les eines jurídiques necessàries per a erigir-se en un especialista en aquesta matèria i poder assessorar al client amb solvència.

  Consultor: Alejandro Fuentes-Lojo Lastres

  Índex del Curs:

  1)    Capítol 1: El contrato d’arrendament; concepte, naturaleza, caràcters, normativa aplicable, i tipología. La fiança.

  2)    Capítol 2: El contracte d’arrendament d’habitatge (I): concepte, normativa aplicable, durada, modificacions subjectives. 

  3)    Capítol 3: El contracte d’arrendament d’habitage (II): rentda, obras.

  4)    Capítol 4: El contracte d’arrendament per a ús diferent d’habitatge: durada, renda, obres, cessió, sotsarrendament. 

  5)    Capítol 5: Contractes d’arrendament anteriors a 1 de gener de 1995 (I); Contractes Decret Llei Boyer. Règim jurídic. Obres. 

  6)    Capítol 6: Contractes d’arrendament anteriors a 1 de gener de 1995 (II): Contractes de renda antiga. Règim jurídic. Obres. Altres drets de l’arrendador. 

  7)    Capítol 7: Els drets d’adquisició preferent: el tanteig i retracte. Règim aplicable als contractes anteriors a 1 de gener de 1995.

  8)    Capítol 8: La extinció del contracte d’arrendament. La resolució.

  9)    Capítol 9: El judici verbal de desnonament (I).

  10)    Capítol 10: El judici verbal de desnonament (II).

  LA PLATAFORMA e-Learning ICAB

  1. Des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, us oferim aquest curs NO presencial, això implica que les persones que decidiu utilitzar aquest model teniu la motivació d’aprendre i exigeix distribuir el vostre temps per aconseguir un ritme de treball apropiat. També implica una bona dosi d’esforç, voluntat i sobretot constància.
  2. Tot està pensat, doncs, perquè vosaltres mateixos us convertiu en protagonistes del vostre procés d’aprenentatge. Vosaltres trieu els dies, horaris, el ritme, la intensitat i el lloc de treball. Tota l’estructura de la Formació i els seus recursos estan a la vostra disposició.
  3. Per tal de garantir un procés d’aprenentatge òptim, l’alumne cal que es connecti a la plataforma e-Learning, (s’aconsella fer-ho diàriament) per participar de manera activa. Intervenir als debats i als fòrums, fer consultes, seguir l’avaluació contínua i el curs. D'altra banda, els professors consultors s’hi connecten diàriament, de manera que fan de guia del procés formatiu i estimulen l’aprenentatge.
  4. Finalment comentar que, evidentment, la qualitat de la Formació e-Learning mantidrà l'alt nivell habitual de les formacions que fem a l'ICAB, acomplint tots els requisits indispensables per tal d'acomplir la Norma ISO 9001, sistema de qualitat implantat a l’ICAB.

 • Category Cursos

Contacts

  • Other telephones number  
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat