Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferència on-line: 'Lesions i seqüeles en otorrinolaringologia i oftalmologia (darrera sessió del Curs de Medicina Pericial i Forense en accidents de trànsit)'

Conferència on-line: 'Lesions i seqüeles en otorrinolaringologia i oftalmologia (darrera sessió del Curs de Medicina Pericial i Forense en accidents de trànsit)'
 • Dates From  29/09/2020  to  29/09/2020
 • Horari De 18 a 20 hores
 • Lloc de celebració ON-LINE
 • Organitzador Secció de Dret de la Circulació
 • * La sessió s’impartirà amb el sistema Hangouts Meet. Abans de la mateixa, s’enviarà a tots els i les inscrits/es una guia d’ajuda per tal de poder connectar-se, i rebran la corresponent invitació per accedir-hi. Amb la finalitat que es desenvolupi amb la màxima qualitat, us preguem que els micròfons dels dispositius a través dels quals us connecteu a la sessió estiguin en silenci.

  ** Finalment, us comuniquem que l'organitzador de la conferència prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de les imatges en qualsevol suport, ja sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició i/o emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial d’aquesta conferència.

  CONTINGUT: 

  Breu descripció anatómico-funcional. Lesions més freqüents en accidents de trànsit. Valoració dels períodes de curació/estabilització i els nivells de pèrdua temporal i/o permanent de qualitat de vida. Valoració de l’estat seqüelar i seqüeles interagravatòries. Pròtesis i ortesis més habituals: recanvis, periodicitat i costos.

  PONENT:

  · Nuria Guisández Jiménez. Doctora en Ciències Biomèdiques. Especialista en Sistema visual i Ocular. Màster en Valoració del Dany Corporal i en Medicina d’Assegurances.
   

 • Inscripcions ON-LINE
 • Category Altres Cursos

Contacts

  • Other telephones number  
  Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. cultura@icab.cat E. formacio@icab.cat