Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Conferència: 'Què és el Legal Project Management?'

Conferència: 'Què és el Legal Project Management?'
 • Dates From  28/01/2013  to  28/01/2013
 • Horari 28 de gener de 2013 a les 19 hores
 • Lloc de celebració 8a planta de l'ICAB
 • Organitzador Comissió d’Advocats d’Empresa i Comissió de Prospectives Socioprofessionals
 • Es tracta d'un nou enfocament que permet gestionar de manera més eficient els assumptes jurídics, optimitzant l'assignació dels recursos temporals, humans i econòmics. La conferència tindrà lloc a l'ICAB el proper dia 28 de gener de 2013 a les 19.00 hores.

  Anna Marra, advocada italiana i experta en direcció estratègica i gestió de projectes, ens donarà una visió sobre una disciplina que pretén dotar, tant als advocats que treballen en el departament jurídic d'un empresa com en un despatx professional, de tècniques i habilitats que permetin gestionar eficientment els seus projectes sota la triple restricció de cost, temps i abast, dirigir i coordinar equips multidisciplinaris, externalitzar més eficaçment la gestió d'expedients, identificar i gestionar eventuals riscos, mantenint alt el nivell de qualitat del seu servei i alineándolo amb els objectius estratègics.

  La conferència serà presentada pel president de la Comissió d'Advocats d'Empresa, Enrique Zapata i moderada per Jacint Vilardaga, vocal de la Comissió de Prospectives Socioprofessionals.

 • Inscripcions ON-LINE
 • Category Comissió de prospectives socioprofesionals

Contacts

  c/ Mallorca, 283
  08037 Barcelona, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 cat / 5441 cast T. F. 93 487 16 49 E. advocatsempresa@icab.cat