Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Premios, Becas y Subvenciones › Formación / Biblioteca

ORDRE EDU/13/2020, d'11 de febrer, per la qual es dona publicitat a la convocatòria corresponent a l'any 2020 del programa Erasmus+ i s'informa de les especificitats derivades de la participació dels centres de Catalunya en aquest programa

14/02/2020
Publicado en el DOGC de 14-02-2020

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8064/1784026.pdf

Els centres educatius interessats poden presentar la sol·licitud de participació en el programa i l'acció que correspongui en els llocs i terminis indicats a la Convocatòria de propostes 2020 de la Comissió Europea del programa Erasmus+ i a la Guia del programa Erasmus+.

En el cas de les accions descentralitzades, els centres han de presentar les sol·licituds directament al Servei Español per a la Internacionalització de l'Educació (SEPIE). També han de presentar-se davant el SEPIE les sol·licituds de participació a través de consorcis, tant els promoguts des del Departament d'Educació com per altres organismes intermedis. Per a les accions centralitzades la presentació de les sol·licituds s'efectuarà davant la Comissió Europea o l'Agència Executiva.

Contactos

    • Departamentos y Comisiones del ICAB 
    Departamento de Biblioteca (Dirección)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat