Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Premios, Becas y Subvenciones › Formación / Biblioteca

RESOLUCIÓ TSF/1341/2020, d'11 de juny, per la qual s'aprova la convocatòria de la prestació extraordinària per a subministraments bàsics a professionals de les arts escèniques, arts visuals, música i audiovisual, i d'altres activitats culturals suspeses per raó de la crisi sanitària a Catalunya que preveu el capítol II del Decret llei 21/2020, de 2 de juny, (...)

12/06/2020
Publicat al DOGC de 12-06-2020

(...) de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social (ref. BDNS 510281).

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8153/1798944.pdf

Les sol·licituds es poden presentar a partir del primer dia hàbil des de la publicació d'aquesta Resolució en el DOGC i el termini restarà obert fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació, d'acord amb el que estableix l'apartat 5. En cas que es produeixi aquest exhauriment, se n'informarà en l'apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya (http://tramits.gencat.cat).

En el cas que es produeixi una interrupció no planificada en el funcionament dels sistemes electrònics durant l'últim dia establert per presentar les sol·licituds, i sempre que estigui publicada a la Seu electrònica de la Generalitat, es pot presentar durant els tres dies hàbils consecutius següents.

Contactos

    • Departamentos y Comisiones del ICAB 
    Departamento de Biblioteca (Dirección)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat