Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Titulars

Noves tertúlies jurídiques sobre l'actualitat en format podcast: Tertúlia jurídica sobre la situació actual a la jurisdicció social

19/06/2020
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa les tertúlies jurídiques sobre temes d'actualitat. Ja està disponible el primer podcast en el que comptarem amb la opinió experta sobre la situació actual a la jurisdicció social. No us el perdeu!!
Noves tertúlies jurídiques sobre l'actualitat en format podcast:  Tertúlia jurídica sobre la situació actual a la jurisdicció social

Tertúlia jurídica sobre la situació actual a la jurisdicció social

El primer dels podcasts el presenta la degana de l'ICAB, Mª Eugènia Gay. S'inicia amb el resum de notícies sobre la temàtica a càrrec d'Isidor Garcia, coordinador de la Comissió de Normativa de l'ICAB, i Carmen Valenzuela, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.

A la tertúlia participa a Francisco González de Audicana, magistrat del Jutjat de 1a. Instància núm. 38 de Barcelona; Jesús Gómez Esteban, magistrat del Jutjat Social núm. 20 de Barcelona; Marta Urbano, LAJ del Social; Enrique Garcia Echegoyen, president de la Secció de Dret laboral de l'ICAB; Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.

 

Tertúlia jurídica sobre la situació actual a la jurisdicció social