Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Premios, Becas y Subvenciones

CORPORACIÓ SANITÀRIA PARC TAULÍ DE SABADELL.- Anunci d'oferta pública d'ocupació grup professionals 1 (96 llocs de treball)

01/08/2019
Publicat al DOGC de 1-08-2019

CONVOCATÒRIA I BASES REGULADORES DEL PROCÉS DE SELECCIÓ PER A LA CONTRACTACIÓ AMB CARÀCTER FIX DE: 96 professionals del Grup Professional 1 PERSONAL ASSISTENCIAL TITULAT DE GRAU SUPERIOR Convocatòria extraordinària d'estabilització de plantilla més taxa de reposició.La present convocatòria té per objecte la cobertura de 96 places del GRUP PROFESSIONAL 1, PERSONAL ASSISTENCIAL TITULAT DE GRAU SUPERIOR per cobrir els llocs de treball als diferents dispositius assistencials i de suport que el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí té a la ciutat de Sabadell, majoritàriament al recinte del Parc del Taulí núm. 1. La resolució de la convocatòria d'aquesta oferta pública d'ocupació comportarà el cessament del personal interí corresponent.

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/7930/1756511.pdf

Termini: Del 01/08/2019 al 02/10/2019 (ambdós inclosos)