Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Premios, Becas y Subvenciones › Formación / Biblioteca

RESOLUCIÓ EMC/2214/2020, de 10 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES II) (ref. BDNS 523447).

16/09/2020
Publicat al DOGC de 16-09-2020

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8226/1812326.pdf

El termini de presentació de les sol·licituds per a totes les actuacions indicades a l'article 6 d'aquesta convocatòria comença l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució al DOGC i finalitza quan s'esgoti el pressupost disponible per a cada actuació, o com a màxim quan hagi transcorregut 1 any a partir de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC, d'acord amb l'article 13 del Reial decret 569/2020, de 17 de juny.

En cas que s'esgoti el pressupost assignat o reassignació de pressupost, i sempre que no hagi finalitzat el termini de vigència del Programa MOVES II, es podran registrar sol·licituds en llista d'espera, que seran ateses per rigorós ordre d'entrada, supeditades a què es produeixin desistiments o revocacions de les sol·licituds d'ajuts previs que poguessin alliberar pressupost, o bé a la incorporació de pressupost nou a la convocatòria.

El termini de finalització d'aquest programa serà en tots els supòsits quan hagi transcorregut un any a partir de la data de publicació d'aquesta convocatòria al DOGC. Les sol·licituds que estiguin a la llista d'espera perquè s'ha esgotat el pressupost disponible s'hauran d'haver presentat dins el termini.

Contactos

    • Departamentos y Comisiones del ICAB 
    Departamento de Biblioteca (Dirección)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat