Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
News

Decret Llei 6/2019, de 19 de març, sobre restabliment del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'Institut Català de la Salut

06/05/2019
Entrada en vigor: 22/03/2019

El Decret-Llei acorda que durant l'exercici 2019, el personal estatutari percebi fins al 75% de les retribucions fixades al II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball del personal estatutari de l'Institut Català de la Salut, en concepte de complement de productivitat variable referit al compliment dels objectius fixats per a l'any 2018.

Aquesta disposició es justifica perquè es considera que concorren les circumstàncies que fan imprescindible adoptar mesures extraordinàries i urgents per aplicar aquesta mesura i recuperar parcialment l'import del complement de productivitat variable del personal estatutari de l'ICS, establert al II Acord de la Mesa Sectorial de Negociació de Sanitat sobre les condicions de treball d'aquest personal. A més, perquè s'ha valorat que és possible absorbir amb els crèdits pressupostaris consignats, prorrogats per al 2019, la despesa corresponent a aquesta mesura i que no és possible la seva aplicació sense una disposició normativa amb rang legal i de caràcter urgent. 

[NORMATIVA APROVADA. PARLAMENT DE CATALUNYA]

Contacts

    • ICAB Departments 
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302