Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió d'Estrangeria

La Comissió d'Estrangeria del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona s'encarrega de la realització dels informes jurídics i de la canalització de les actuacions del Col·legi referents al Dret d'Estrangeria. Així mateix, confecciona els programes per a cursos de formació i jornades en matèria d'estrangeria.

La Comissió gestiona un servei de distribució de cites prèvies que permet els advocats/des de l'ICAB presentar sol·licituds d'autoritzacions inicials davant l'Administració competent, i orienta sobre la documentació que cal adjuntar-hi i dels criteris administratius vigents.

En aquest apartat d'estrangeria del web, que s'actualitza periòdicament, es poden descarregar els impresos i els fulls informatius necessaris (veure Documentació), i trobar-hi les darreres novetats (Notícies).

A més, la Comissió canalitza les incidències que li fan arribar els advocats/des i es reuneix amb les autoritats competents per tractar d'aclarir-les.

Igualment, la Comissió d'Estrangeria coordina el Servei d'Atenció a l'Immigrant, Emigrant i Refugiat (SAIER), fruit d'un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, i arran del qual assessora i presta serveis jurídics als estrangers que es troben empadronats a la ciutat de Barcelona.

Òrgans de direcció

Contactes