Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Transformació Digital

La Comissió de Transformació Digital és una Comissió delegada de la Junta de Govern del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) que té, entre d’altres, els objectius següents:

  • Auxiliar a la Junta de Govern per tal d’activar un pla de formació contínua per formar i capacitar els col·legiats i col·legiades en Transformació Digital i millorar el nivell dels advocats/des que ja siguin experts en aquest àmbit.
  • Auxiliar als serveis tècnics de l’ICAB per a la creació de la Seu Digital Col·legial per accedir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a tots els recursos i serveis del Col·legi.
  • Constituir un grup científic que nodreixi un Laboratori d'I+D+I per tal d’anticipar-se al futur mitjançant la investigació, el desenvolupament i la innovació en l’activitat professional de l’advocacia (LegalTech orientades a la productivitat, digitalització, desmaterialització, interoperativitat, optimització de recursos, etc.) i en el Dret Digital, tenint en compte l’impacte de caràcter transversal que tindrà en totes les especialitats del Dret.
  • Recolzar a la Junta de Govern de l’ICAB en l’objectiu d’aconseguir de l’ICAB el seu posicionament com a líder mundial i referent en Transformació Digital.
  • Assessorar en l’establiment de relacions estratègiques preferents amb totes les institucions i organismes tant del sector digital com del sector legal, vinculats a la Transformació Digital del Dret, del sector legal i amb la modernització de la Justícia.
  • Assessorar a la Junta de Govern de l’ICAB en mecanismes de participació directa i e-Democràcia.

Òrgans de direcció