Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar

Reclamaciones


Para poder hacer una reclamación o consultar el estado de una reclamación ya formulada con anterioridad, tendrá que rellenar sus datos de identificación:


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


  Responsable: Il·lustre Col·legi de l´Advocacia de Barcelona (ICAB)
  CIF: Q-0863003-J
  Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: dpd@icab.cat
 

  Finalitat: Ordenar, representar i defensar l'activitat professional, vetllant perquè l'actuació dels col·legiats respongui als interessos i necessitats de la societat, en relació amb l'exercici professional i garantint el compliment de la bona pràctica i de les obligacions deontològiques de la professió, així com evitant l'intrusisme professional.
  Legitimacions: Estatuts de l’Advocacia de Barcelona, consentiment  inequívoc, obligacions legals, interès legítim i compliment d’interessos públics.
  Destinataris: ICAB només comunicarà les seves dades amb el seu consentiment inequívoc previ o en compliment d'obligacions estatutàries i obligacions legals.
  Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional de la política de protecció de dades.


He leido y acepto la Política de privacidad