Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Slide 5è Congrés Advocacia Barcelona (2020) Conferències on-line Curs on-line sobre el Text refós de la Llei Concursal III Congrés Nacional de Consum (juliol 2020) SLIDE càpsules formatives Horari d'atenció de l'ICAB a partir del 20 d'abril 2020

catàleg biblioteca

>Consulta catàleg

RJC

 • Revista Jurídica de Catalunya

  La Revista Jurídica de Catalunya (RJC) és una Publicació indexada, editada des de 1895 pel Col·legi d'Advocats de Barcelona i l'Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, guardonada l'any 2003 amb la Creu de Sant Jordi. Es publiquen 9 números anuals: 4 de doctrina i 5 de jurisprudència.

>Consulta Revista

Legislació i jurisprudència

 • Legislació i jurisprudència


  El Consell de Col·legis d'Advocats de Catatalunya (CICAC) posa a disposició dels col·legiats/des de l’ICAB un servei gratuït de bases de dades de legislació i jurisprudència.

>Accés Servei

Novetats

 • Conferència on-line: 'La primacia del dret de la Unió Europea i la relació entre el jutjat nacional i el TJUE'
  05/06/2020 | Formació / Biblioteca
  Conferència on-line: 'La primacia del dret de la Unió Europea i la relació entre el jutjat nacional i el TJUE'

  El dilluns 8 de juny, a les 19 hores, l'ICAB organitza una conferència on-line en què es tractarà el tema de gran actualitat sobre la relació entre el jutjat nacional i el Tribunal de Justícia de la Unió Europea (TJUE). Presentarà la sessió Beatriz Gil, coordinadora del Grup d'Institucions Europees (GAIE) de la Comissió de Relacions Internacionals de l'ICAB, i hi participarà com a ponent, entre d'altres, Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l'ICAB.


 • Slide 5è Congrés Advocacia Barcelona (2020)
  05/06/2020 | Formació / Biblioteca
  SAVE THE DATE! 5è Congrés de l'Advocacia de Barcelona

  Del 29 de juny al 3 de juliol de 2020, l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona organitza una nova edició del Congrés de l'Advocacia de Barcelona. En aquesta ocasió, adaptat a les circumstàncies extraordinàries provocades pel COVID-19, el Congrés es desenvoluparà de forma on-line. Durant cinc dies s'oferiran més de 40 conferències gratuïtes dirigides a tots els col·legiats i col·legiades o associats/des.


 • Conferència on-line: 'Gestió del despatx a la nova realitat post-COVID-19'
  04/06/2020 | Formació / Biblioteca
  Conferència on-line: 'Gestió del despatx a la nova realitat post-COVID-19'

  La crisi del coronavirus està qüestionant el model de treball dels despatxos i la necessitat d'aplicar una gestió adaptada a la incertesa. Conèixer quina és la millor estratègia, les claus de la rendibilitat i de la captació de negoci resulta, ara més que mai, imprescindible. El dijous 4 de juny, a les 16:30 hores, l'ICAB organitza una conferència on-line per analitzar-ho. Presenta la sessió Mª Eugènia Gay, degana de l'ICAB, i la modera Yvonne Pavía, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.


>Veure més novetats

Espai de les Seccions

>Més notícies de seccions

Propers cursos