Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Notas de Prensa

AGENDA: Nova conferència de Dret per a no juristes: ‘Les Constitucions històriques de Catalunya’

14/05/2018
Dimarts 15 de maig de 2018, a les 19h, a la Sala de Dret Marítim de la Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB)
AGENDA: Nova conferència de Dret per a no juristes: ‘Les Constitucions històriques de Catalunya’

Barcelona, 14 de maig de 2018. La Biblioteca del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) acollirà el dimarts 15 de maig de 2018, a les 19h, una nova conferència del cicle de Dret per a no juristes.

En aquesta ocasió, el professor d’Història del Dret de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Capdeferro, parlarà de les Constitucions històriques de Catalunya.

Serà a la Sala de Dret Marítim de la Biblioteca de l’ICAB amb entrada lliure. Es prega confirmació d’assistència enviant un correu a direcciobiblioteca@icab.cat

‘Dret per a no juristes’ és un cicle de conferències de l'ICAB que té com a objectiu acostar el Dret a la ciutadania, emprant diferents temàtiques i conceptes jurídics de forma planera i entenedora.

La Biblioteca de l’ICAB està especialitzada en Dret i ciències socials i està considerada com una de les biblioteques jurídiques més importants d'Europa.

AGENDA
Acte:    Nova conferència de Dret per a no juristes: ‘Les Constitucions històriques de Catalunya
Dia:      Dimarts 15 de maig a les 19h
Lloc:    Sala de Dret Marítim de la Biblioteca de l’ICAB  - Mallorca, 283. Barcelona -

Contactos

    • Departamentos y Comisiones del ICAB 
    Comunicación (Prensa, Web y 'Món Jurídic')
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat