Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

The Board

El Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) actua d’acord amb els principis de democràcia, autonomia i participació col·legial.

La Junta de Govern és l’òrgan de direcció, seguiment i impuls de l’acció de Govern, administració i gestió del Col·legi.

Cap membre de la Junta de Govern percep cap tipus de remuneració per les tasques desenvolupades. Els Estatuts de l’ICAB estableixen al seu article 74.7 que “durant el temps que duri el seu mandat, els membres de la Junta de Govern no podran desenvolupar per al Col·legi cap activitat remunerada”.

La Junta de Govern està composada pel degà o degana, el vicedegà o vicedegana, el secretari o secretària i 13 diputats o diputades elegits democràticament per un període de 4 anys, segons el procediment previst als Estatuts Col·legials.

Els diputats i diputades de la Junta de Govern assumeixen responsabilitats en les diferents matèries i àmbits col·legials, comptant amb el suport de les Comissions i Seccions del Col·legi.

La Junta de Govern sorgida de les eleccions celebrades el 28 de juny de 2017 és la següent: