Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Formación / Biblioteca › Comisión de Cultura / Secciones › Sección de la Infancia y de la Adolescencia

Convocatoria de elecciones en las secciones de Derecho Internacional y Comunitario y de Derecho de la Infancia y de la Adolescencia de la Comisión de Cultura y Formación

10/11/2010
De conformidad con el artículo 92.3 de los Estatutos colegiales y los artículos 14, 15 y 16 del Reglamento de la Comisión de Cultura y Formación del Colegio, la Junta de Gobierno, en sesión de 8 de noviembre de 2010, ha acordado la convocatoria de elecciones para el 16 de diciembre de 2010 para proveer los cargos de las Juntas de las Secciones de la Comisión de Cultura y Formación siguientes: Sección de Derecho Internacional y Comunitario y Sección de Derecho de la Infancia y de la Adolescencia.
Convocatoria de elecciones en las secciones de Derecho Internacional y Comunitario y de Derecho de la Infancia y de la Adolescencia de la Comisión de Cultura y Formación

Les corresponents votacions s’iniciaran a la seu col·legial a les 13.00 h i finalitzaran a les 18.00 h, en què començarà l’escrutini.

El procés electoral es regirà per les disposicions dels articles 14,15 i 16 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació del Col·legi.

Enrique García Echegoyen. President de la Comissió de Cultura i Formació

Reglament de la Comissió de Cultura i Formació

Article 14è. Cada Secció estarà dirigida per una junta formada per president, secretari i tants vocals com la secció consideri convenient. Podrà també, formar part d’ella un vice-president per tal de substituir el President en els supòsits d’absència i vacant.

Article 15è. Les Juntes de les Seccions seran elegides per votació secreta dels membres de la mateixa secció, essent electors i elegibles tots els que figurin inscrits en el moment de la convocatòria, excepte els sancionats no rehabilitats.

Les eleccions es convocaran amb trenta dies d’anticipació a la seva data i es podran presentar candidatures fins el moment d’iniciar-se la votació.

Article 16è. Els membres de la Juntes de la secció seran elegits per un període de tres anys, amb possibilitat d’una única reelecció immediata per un nou mandat.
 

Contactos