Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación, así como cookies de complemento de redes sociales. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.

Cerrar
Noticias › Novedades Jurídicas / Jurisprudencia

Consorci de l'Habitatge de Barcelona. ANUNCI sobre convocatòria per a la concessió de prestacions econòmiques per al manteniment de l'habitatge de lloguer i per a les derivades de la mediació a Barcelona.

04/09/2015
Publicat al DOGC de 04-09-2015

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6950/1442088.pdf

3.-Termini.

3.1.- El termini per la presentació de les sol·licituds de l’apartat 2.a) d’aquesta convocatòria s’inicia l’endemà de la publicació al DOGC i finalitza el 13 de novembre del 2015 inclòs.

Per a les sol·licituds de l’apartat 2.b) d’aquesta convocatòria, el termini s’inicia a l’endemà de la publicació al DOGC i finalitza el 31 de desembre del 2015.

3.2.- Es podrà prorrogar el termini d’admissió de sol·licituds de les prestacions o tancar l’admissió de sol·licituds en una data anterior en funció de les disponibilitats pressupostàries. La pròrroga o el tancament de l’admissió de sol·licituds de la prestació es farà mitjançant una resolució del Gerent del Consorci de l'Habitatge de Barcelona que es publicarà en el DOGC.

3.3.- La presentació de la sol·licitud no implica cap dret econòmic.