Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La Comissió de Relacions amb l’Administració i la Justícia (CRAJ) és la Comissió de Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) compromesa amb la defensa dels interessos de la professió en l’exercici de la tasca diària.

Tracta de vetllar per la correcció en el tracte envers la intervenció en processos judicials, i intervenir respecte les possibles disfuncions de l'Administració de Justícia, àmbits on la CRAJ actua diàriament.

També treballa per impulsar millores i establir acords de col·laboració que permetin una intervenció efectiva. En aquest sentit, la CRAJ ha establert  convenis amb el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, la Fiscalia o els representants dels Mossos d’Esquadra.

Altres actuacions les realitza respecte a l’Agència Tributària, les relacions amb els Registres (Civil, Mercantil o de la Propietat), amb el organismes de la Seguretat Social, o amb qualsevol àmbit vinculat amb les Administracions que ens demandin els col·legiats.

La CRAJ realitza una funció informativa, efectuant les actualitzacions de dades de Jutjats i Tribunals, calendaris de guàrdies judicials anuals, de dies festius i publicant contínuament les novetats d’interès per a l’exercici de la professió.

Per aquest motiu, la CRAJ està a la vostra plena disposició per, entre tots, assolir dia a dia la millor i més efectiva resposta de tothom en la nostra feina i lluitar pel reconeixement de la nostra professió, única en la defensa dels drets del ciutadans.

La CRAJ té com a finalitat el servei als col·legiats, i treballa i vol treballar per a tots vosaltres.

Òrgans de direcció

Contactes