Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar

CEMICAB - Mediació On-Line

El Centre de Mediació del Col·legi d’Advocats de Barcelona (CEMICAB) posa en marxa un sistema de MEDIACIONS ON-LINE amb l’objectiu de dotar d'una eina innovadora i d'avantguarda a les persones mediadores, als advocats i advocades i a les persones involucrades en qualsevol conflicte.

Un sistema en el que es garanteix, com en les mediacions presencials, la privacitat de la informació, la confidencialitat, es realitzen les sessions de mediació per videoconferència sincrònica de la mateixa manera que en una sessió presencial, on les parts es poden veure i  sentir en temps real.

La mediació on-line suposa un estalvi de temps, evita despeses de viatges, i trenca la barrera de les distàncies i de les llengües, evita la tensió d'enfrontar situacions desconegudes, no requereix de programari especial dels participants, permet interacció flexible i pot accelerar els processos de presa de decisions.

L'elecció de la mediació on-line serà una decisió de les parts i de la persona mediadora, que haurà d'avaluar l'adequat o no del procediment per aquest sistema en funció de les característiques pròpies de cada conflicte en concret.

Per poder accedir al sistema de MEDIACIONS ON-LINE del Col·legi d’Advocats de Barcelona és necessari estar involucrat en alguna de les mediacions que es porten des del CEMICAB, bé com a mediador, bé com a part de la mateixa.

Si és el vostre cas, introduïu el vostre DNI AMB LLETRA en el sistema:

  DNI erroni o malformat.