Si no pot visualitzar el contingut d'aquest e-mail, faci clic aquí

logotip ICAB FLAIX ICAB
Informació col·legial
4 Juliol 2022
twitter linkedin facebook instagram vimeo youtube Sindicació RSS

Informació Col·legial

Celebrat el 7è Congrés de l'Advocacia de Barcelona 2022 del 18 al 21 de juliol
El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) ha celebrat, del 18 al 21 de juliol de 2022, el 7è Congrés de l'Advocacia de Barcelona en format PRESENCIAL. 
Sopar d'Estiu ICAB 2022: TORNEM A RETROBAR-NOS! PLACES EXHAURIDES
Dijous 21 de juliol de 2022, a les 20.30h, al restaurant Red Fish. PLACES EXHAURIDES
Nova edició dels Màsters ICAB 2023-2024, formació especialitzada per a l’advocacia de futur!
L’oferta formativa de la nova edició dels Màsters, a partir del mes d’octubre del 2023, inclou Màsters presencials i Màsters on-line (videoconferències en directe per Zoom) en Advocacia Penal, Compliance, Concursal, Entorns Digitals, Família i Successions, Fiscal, Immobiliari, Laboral i RRHH, Negocis i Propietat Industrial i Intel·lectual. 
Sessió informativa telemàtica sobre el Postgrau en Pràctica Jurídica Octubre 2022
19 de setembre de 2022, a les 18h, per ZOOM. Organitza: Escola de Pràctica Jurídica (EPJ). Cal confirmar assistència a la sessió informativa per ZOOM a través del següent enllaç.
Taula rodona: Innovació, Start-ups i Transferència Tecnològica. Reflexions al voltant dels projectes de llei
15/07/2022, a les 9.30h. Organitzada per la Direcció General d'Innovació i Emprenedoria del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, conjuntament amb l'Institut I+Dret de l'ICAB
Vine a la Festa de Presentació de l’Alumni EPJ el 30 de setembre! ÚLTIMES ENTRADES A LA VENDA!
Si vas estudiar a l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i vols conèixer més sobre l’Alumni EPJ, tens una cita el proper 30 de setembre de 2022 a la Festa de Presentació de l’Alumni EPJ! T'hi esperem! 
Nous òrgans de direcció a la Secció de Dret Cooperatiu i de l'Economia Social i la Secció de Dret Constitucional
De conformitat amb les previsions de l'article 22.6 del Reglament de la Comissió de Cultura i Formació de l'ICAB, la Junta de Govern ha desconvocat les eleccions inicialment previstes el 14 de juliol de 2022 per proveir els càrrecs dels òrgans de direcció de les Seccions de la Comissió de Cultura i Formació que seguidament s'indiquen i ha declarat electes les candidatures úniques proclamades integrades pels companys i companyes següents:
NOTA DE PREMSA: Alexander Salvador, nou president de l’Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona)
El Grup de l'Advocacia Jove de Barcelona (GAJ Barcelona) ha proclamat el nomenament d'un nou comitè executiu, liderat per l’advocat Alexander Salvador, encarregat de la defensa dels drets i interessos dels més de 6.000 advocats/des joves de Barcelona.
NOTA DE PREMSA: La CPDA de l’ICAB celebra 20 anys contribuint al canvi de paradigma en la societat en relació al reconeixement i protecció dels drets dels animals
En el marc de la jornada commemorativa de les dues dècades d’existència de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals de l’ICAB, pionera a tot l’Estat, s’han recordat algunes de les fites a les que ha contribuït com la quota de “sacrifici zero d’animals” a les gosseres de Catalunya o l’abolició de les curses de braus a Catalunya
L'Advocacia amb l'Agenda 2030: juny 2022 ODS 5 (igualtat de gènere)
Aquest mes de juny, i en el marc de la campanya de “L’Advocacia amb l’Agenda 2030”, les accions de l'ICAB estan especialment focalitzades en l'ODS 5 (igualtat de gènere), que persegueix aconseguir la igualtat de gènere a través de l'enfortiment de dones adultes i joves. 

NORMATIVA

NORMATIVA

Llei 10/2022, de 14 de juny, de mesures urgents per impulsar l’activitat de rehabilitació edificatòria en el context del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (BOE del 15 de juny de 2022)
Entrada en vigor: 16.06.2022. Recordatori. 
Projecte de llei per la qual es regulen els serveis d'atenció a la clientela
Aquest projecte de llei es troba en tràmit parlamentari.

SERVEI DEL MES

FORMACIÓ I BIBLIOTECA

Col·labora amb l'ICABLOG! Publica els teus articles!
ICABLOG vol recollir el cabdal de coneixement dels més de 24.000 advocats i advocades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona i fomentar la seva participació per contribuir a generar estats d’opinió. Per això, anima les persones col·legiades a publicar-hi els seus articles!
més serveis de l'ICAB
Vols conèixer els cursos i conferències que organitza l'ICAB?

C/ Mallorca, 283 - 08037 Barcelona
www.icab.cat

Telf: 93 496 18 80
Fax: 93 487 15 89
E-mail: icab@icab.cat

AVISO: Esta dirección de correo está destinada al envío de información y no está habilitada para la recepción de mensajes. Para cualquier consulta o comentario por favor contáctenos en icab@icab.cat Copyright 2015 ©


.